Felvásárlás

Üzletünk speciálisan antik ékszer felvásárlással és értékesítéssel foglalkozik.
Folyamatosan bővülő igényes ügyfélkörrel rendelkezünk akik közt megtalálhatók a gyűjtők és azok is akik kifejezetten befektetési szándékkal vásárolnak.

Amennyiben Önnek antik ékszere van és szeretné eladni nálunk ingyenesen felbecsültetheti és megtudhatja valós piaci árát. Ne essen abba a hibába, hogy ékszerét törtarany áron adja el.

Nálunk ékszerét eladhatja vagy bizományosi értékesítésre átvesszük Öntől.

  • Készpénz – azonnali készpénzfizetés felvásárlás esetén
  • Bizományosi értékesítés – az ékszereket szerződéssel, három hónapos értékesítésre vesszük át. A megbeszélt és a szerződésben rögzített eladási árat értékesítés esetén azonnal kifizetjük az eladónak
  • Bizományosi értékesítés előleggel – bizonyos esetekben a bizományosi értékesítésre átvett ékszerekre előleget is módunkban áll adni a fennmaradó összeget értékesítés esetén azonnal kifizetjük az eladónak.
  •  

Mivel az ékszerek eladása és vétele bizalmi tevékenység ezért ha szeretné előre egyeztetett időpontban tudjuk Önt fogadni. 

 

 

Időpont egyeztetéshez kérem keressen telefon +36 70 329 82 13

 

 

Nálunk antik arany és gyémánt ékszerekért kimagaslóan magas árat kaphat, jöjjön el hozzánk és mi ingyenesen felbecsüljük értékét.

Hol talál minket?

Keresünk:

Kérjen ajánlatot  az alábbi űrlap kitöltésével  vagy keressen minket személyesen, telefonon a +36 70 329 82 13-as számon.

Opera Antikvitás
Logo
Enable registration in settings - general