HA. Arany Bross Holdkővel és Akvamarinnal

Vintage arany bross, középen egy kaboson csiszolású holdkővel, körben pedig akvamarinokkal díszítve.

A holdkő jellemzői:

Lélektani hatásai: A holdkő a nőiesség köve. Segít leküzdeni a hangulatingadozásokat és a depressziót. Segít javítani az intuíciót, nyitottá tesz a sugallatok megértésére. Elmélyíti az érzéseket és jó a holdkórosság ellen.

Testi hatásai: Serkenti a nyirokkeringést, megakadályozza a hormonháztartás felborulását, enyhíti a menstruációs panaszokat, illetve segít rendezni. A holdkövet gyakran a meddő nők kövének tartják, hiszen harmonizálja a hormonháztartást. Jótékony hatással van a csontokra, használatával enyhíthető a csontritkulás.

 

Akvamarin jellemzői:

Az akvamarin egy szinte világítóan csillogó kő, melynek a neve az olasz “tengervíz” szóból származik. A kő a berill család talán legnemesebb tagja, a zöld smaragd “nővére”. Színe a világoskéktől a zöldeskékig terjed, a legszebb, legdrágább fajtái az átlátszó világoskékek.
Lelki gyógyhatásai:
Az ásványok között az akvamarin a boldogság, remény és hosszú fiatalság köve. Kék színével nyugalmat, harmóniát, kiegyensúlyozottságot hordoz. Enyhíti az időjárásra való érzékenységet. Segít lazábbnak lennünk, csökkentve ezáltal a depressziós szorongásokat. Fejleszti a magabiztosságot, jót tesz feledékenység ellen.
Testi gyógyhatásai:
Az akvamarin tiszta látást biztosít, segíti regenerálódni a fáradt és megerőltetett szemet. Szabályozza a mirigyek működését, hasznos pajzsmirigyproblémák kezelésében. Erősíti az immunrendszert. A légúti betegségek, mint asztma, bronchitis, vagy szénanátha is sikeresen kezelhetők vele, illetve egyéb allergiás megbetegedések is.

  • Anyag: 14 karátos arany
  • : Akvamarin, Holdkő
  • Korszak: Vintage
  • Méret: 2,5 x 3 cm
  • Súly: 9.90 gr

350 000 Ft

Készleten

  • Max. file size: 256 MB.
Opera Antikvitás
Logo
Enable registration in settings - general